En ja, we gaan weer!!
Blijf op de hoogte en volg Emil en Amy
28 Oktober 2012 | Nederland, Den Dungen
Al een tijdje terug hebben we onze vakantie aangevraagd op het werk, hoe wat en waarom we steeds niet boekte weten we niet. De planning was dan ook eigenlijk dat we nu, vandaag ongeveer ergens op plaats van bestemming zouden zijn. Dit bleek anders... We zijn nog gewoon lekker thuis!! Onze vrije dagen op het werk maar weer een week uitgesteld.. dan moesten we nu toch wel echt iets gaan boeken. Waar gaan we dit jaar heen? En we gaan vrijdag al.. dus moeten echt nu iets kiezen (kiezen? hoezo een luxe probleem??:) ) En natuurlijk, als iemand makkelijk keuzes kan maken dan is het Emil wel :) Maar we zijn er dan vandaag toch samen uitgekomen, vrijdag vliegen we naar Miami om voor 2 weken rond te reizen door Florida met de camper, zodat we 16 november weer kunnen landen in Dusseldorf. (Frankfurt was vorige keer wel erg ver :) ) Maar goed, dat is 16 november pas, laten we eerst maar eens gaan, laten we eerst maar eens zorgen dat we vrijdag klaar zijn om te gaan..... en voor de mensen die het echt graag willen weten :) Het is is Miami 28 graden, dus dat komt goed. We hebben er zin in!